„TÄNUTÄHE“ PEREPÄEV TTÜ MUUSEUMIS

23. august

„TÄNUTÄHE“ PEREPÄEV TTÜ MUUSEUMIS

 

Laupäeval, 27. augustil kl 12–15 toimub TTÜ Muuseumis  „Tänutähe“ perepäev. Koostöös Politsei- ja Piirivalveametiga toimuval perepäeval  jagub põnevat tegevust nii suurtele kui väikestele – kohal on politseinikud, kes tutvustavad oma tööd,  päris lähedalt saab vaadata politseiautot. Laste rõõmuks tuleb külla Lõvi Leo.

 

Külas on ka lõhnateadlane Kristel Vene, kes räägib lõhnadest ja maitsetest, igaüks saab testida oma lõhnamälu. Lapsed saavad meisterdada trilobiitide ja tuulikute töötubades.

NB! Lõhnamälu testimise töötoas on vajalik eelregistreerimine muuseum@ttu.ee või 620 3438.

 

Üritus on kõigile tasuta.  Vaata lähemalt perepäeva kava

 

Algatusega „Tänutäht politseile“ ühinenud muuseumid jt külastuskeskkonnad kutsuvad üles väärtustama politsei tööd. Sel suvel on külastuskeskkondade uksed avatud politseinikele ja nende peredele tasuta külastamiseks. Läbi kolme suvekuu toimuvad nädalavahetustel erinevates paikades „Tänutähe“ perepäevad, kus Politsei- ja Piirivalveameti töötajad tutvustavad oma tööd.