Särevi Teatrituba ootab teatrikunsti teisipäevadele

4. juuli

särev

Teisipäeviti kell 15.00 leiavad muuseumis endale tegevust meisterdamishuvilised pered. Teatrikunsti teisipäeviti saab kätt proovida nii butafooria valmistamises kui ka grimmikunsti vallas. Tegemist on nii suurtele kui väikestele. 

5. juulil toimub teatrikunsti teisipäevade avapauk, mil butafooria valmistamise põneva maailmaga tutvust teha saab. Kes ei jõua sel päeval muuseumi, on oodatud igal järgmisel teisipäeval samamoodi!

Kolmel kuul – juulist septembrini tasub Kadrioru jalutuskäigul läbi põigata ka Tina tänavalt. Nii kauni kui ka kehvema ilmaga ootab Särevi Teatrituba külalisi! Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi filiaalina tegutsev Särevi Teatrituba, kunagine kodu teatriinimestele Anna ja Andres Särevile, on üle pika aja taas regulaarselt avatud teisipäevast laupäevani kell 10-18.

Lisainfo: tmm.ee/teatrituba